8 Mart 2013 Cuma

0850 201 21 10

Bu telefon numarasından arandım, Peygamberimizin kutlu doğum haftası münasebeti ile .... gibi devam ediyordu ki kapattım. Ben bu işi anlamıyorum bu din iman sömürüsü nereye kadar sürecek, ne zamana kadar gerçek iman sahibi saf insanların dolandırılarak dinden soğutulması sessizce izlenecek. Yoksa bu insanlarımızın "aydınlanması " için gerekli sürecin bir aşaması mıdır?
Bu telefon numarasını tanımam, onlarda beni tanımazlar, hangi hakla benim telefonumu mesai saatleri içerisinde arayıp beni taciz ediyorlar? Devletin ilgili kurumları bu konuda vatandaşını nasıl koruyacak, nasıl bir  düzenleme yapılmış veya yapılması planlanıyor. Ben şikayetimi kime bildirmeliyim.
Türk insanına keriz muamelesi ne zaman son bulacak? Cevabı olmayan sorular...

Türk Telekom'dan aldığım internet hizmetini, sürekli arayıp taciz ettikleri için ve iyi hizmet sunamadıklarından iptal ettirdim. Sabit telefonu ise eşimin isteğiyle kapattırmadık. Dün ve önceki gün iki kez aradılar, efendim siz iyi bir müşterimizsiniz ve işte bu telefon hattı sizin hattınız...ee, sizin bu bağlılığınız sonucunda size özel bir teklifimiz var..Sizinde onaylamanız doğrultusunda elimizde bulunan kayıtlı adresinize bir adet avea hattı ücretsiz olarak göndereceğiz. Yani vatandaşa kafalarına göre avea hat satmaya çalışıyorlar, bunu da türk telekom abonesi olduğundan ötürü bir lütuf gibi sunmaya çalışıyorlar. Yazıklar olsun size..Sizin pazarlama anlayışınıza, sizin böyle pazarlama yapmanıza izin veren yetkili kurumlara..