27 Ocak 2014 Pazartesi

Telefon Tacizcileri

Yeni yılla birlikte değişmeyen tek şey telefon tacizleri oldu. Bir alışveriş merkezinde öğrenci olduğu için üzülerek anket doldurma gafletinde bulundum. Hemen çekilişle bana ve eşime hediye çıktığını bildirdiler Bakırköy'de adını bilemediğim bir otelde toplantı yapıyorlarmış yemek ve ikramlar bedavaymış!!! Katılıp hediyemi alsaymışım :) çok şanslı olduğum için tuttuğum altın olur zaten. Her neyse bu konu ile ilgili 10 kadar telefon aldım, her seferinde telefon gelen numarayı iphone'da yeni çağrı yasaklama opsiyonuyla yasakladım. Ama adamlar çok ısrarcı en sonunda birisine fırça attım daha aramıyorlar. Bu arada yeni yılda da  Digitürk, Türk Telekom tacizcilikte sıralama başında :) Hastaneleri de unutmamak lazım. Hayır benim paramı almak için değil de gerçekten hatırımı sormak için arasalar :) Telefonu açıyorum Ünal Bey'le mi görüşüyorum diyerek konuya giriyorlar. Ne diyeyim hayır görüşmüyorsunuz mu desem acaba! Evet dediğimde nasılsınız diyor, ne demeli size ne filan mı diyeceksin, olmuyor tabii. Böylece müsait değilim diyene kadar 1-2 dk. geçiyor, sizin işiniz varmış kimin umurunda! Bugün itibarı ile 2 tel Digitürk'ten 0850 228 12 68 diğer bir numara 0850 210 37 75 bu numaralardan sonra yeni bir oyuncu sahaya giriş yapmış, belki beni ilk aramaları olabilir :) 0212 232 12 22 burası da Green Peace.
 Bu arada Cumartesi sabah sabah bir telefon 0530 246 92 43 ağlak sesli bir kadın, hayırlı günler dilerim Ünal bey'le mi görüşüyorum. Evet benim buyrun, iyisiniz inşaallah :) sabah sabah cinler tepeme sıçrıyor, sonra kutlu doğum haftası dolayısıyla dedi ve bende demesiyle bu tür konularla ilgim yok iyi günler dedim. Hayır anlamıyorum bu kadar kuruma benim telefonumu adımı soyadımı  hangi kurum temin ediyor. Saçmalıklar ülkemde son bulmayacak vesselam. 

Birde akıllı telefonlar için proğram önerim olacak, CIA adlı yazılım bilinmeyen numaraların hepsi için size bilgi sağlıyor, tabii ki başka telefonların rehberlerinde veya internette kayıt bulunuyorsa.
Bu yazılımın çalışma mantığı ise;